Kontakt oss

Er det noe du lurer på, send oss noen linjer så svarer vi deg snarest

Navn: SPANIAMEGLER1
Kontoret I Norge: Håkkågata 1
  7714 Steinkjer
  Tel: +47 919 22 027
  E-post: info@spaniamegler1.no
Kontoret I Spania: Avenida Doctor Jiménez Díaz, 11
  03005 Alicante
  Tlf: (+34) 633 700 255  - (+34) 965 22 52 01
 
  E-post: info@spaniamegler1.no
   
 
Kontoret I Norge
Kontoret I Spania

For å komme til kontoret vårt i Spania, har vi en beskrivelse i tillegg til kartet

Bruker du GPS skal det  være tilstrekkelig å skrive inn  "Avenida Doctor Jiménez Díaz, 11" (Gran Via)

Når du kommer kjørende fra sør, så kan du enten velge A7 (motorvei) eller N-332 (kystveien). 

Om du kjører A7 så kjører du i retning Alicante helt til avkjøringen A31 og "Puerto de Alicante" Denne følger du helt til du kommer til en stor rundkjøring. Der du skal i retning "Centro Ciudad".

Om du kjører N-332 så følger du denne helt til du ser den store broen som går ned til havnen i Alicante. Det vil stå skiltet til venstre blant annet "A31 Madrid" og "Puerto de Alicante" Her skal du legge deg til venstre før broen, slik at du kommer deg inn i avkjøringsfeltet som er rett under broen. Kjør så rett oppover til du kommer til den store rundkjøringen. Her skal du i retning "Centro Ciudad"

Når du har tatt avkjørselen "Centro Ciudad" så skal du kjøre rett fram 1,3km til den røde broen. Når du passerer den røde broen så er det en stor parkeringsplass umiddelbart til høyre. Sving inn og parker her. Vårt kontor er bare 100m herfra. Kryss hovedveien hvor det er lysregulert og ta til venstre.
Eventuelt kan du parkere ved kontoret vårt men det er raskere å gå de siste 100m.Når du besøker en nettside, kan serveren hvor nettsiden tilhører, lagre informasjon fra din nettleser, hovedsaklig i form av informasjonskapsler.
Denne informasjonen kan være om deg, dine instillinger på enheten du bruker, hovedsaklig så nettstedet kan fungere korrekt.