Visninger

Om du reiser på egen hånd og ønsker visning gjennom Spaniamegler1, anbefaler vi at du setter av minimum 1 dag til å se eiendommer.
Ring 
22 22 22 66 eller fyll ut skjemaet nederst på siden for å avtale visninger. Du kan også gå inn på hver enkelt eiendom og avtale visning.
 


Gratis visningsreise med Spaniamegler1:

Skal man kjøpe bolig i Spania kan markedet virke uoversiktlig for de fleste. En visningsreise er for deg som ønsker profesjonell hjelp til å finne drømmeboligen. Vår kunnskap om markedet gir deg en bedre oversikt over aktuelle eiendommer og øker dine sjanser for å finne den riktige boligen. Se våre kunders erfaringer med visningsreise.

 

Alt dette inngår i en visningsreise:

  • 3-5 dager med individuell oppfølging av en norsk eiendomsrådgiver.
  • Profesjonelt kurs med innføring i boligkjøp i Spania.
  • Informasjon om finansiering.
  • Behovskartlegging og gjennomgang av aktuelle eiendommer på vårt kontor i Spania.
  • Omvisning i aktuelle områder av en norsk eiendomsrådgiver med høy lokalkunnskap.
  • All transport i Spania i forbindelse med visninger, samt transport til og fra flyplass.
  • Opphold på minimum 3-stjerners hotell med frokost inkludert.


*Flybilletter bestiller du best og betaler selv. Da har du full kontroll over hele reisen, og kan velge hvilken flyplass og hvilket tidspunkt du ønsker å reise.

Spaniamegler1 kan formidle alle eiendommer som er til salgs på markedet. Har du en bolig fra en annen megler som du gjerne vil se når du er på tur med oss, er ikke det et problem, da vi sannsynligvis allerede har tilgang til den.

Dersom du benytter vår visningsreise til å se på eiendommer gjennom andre aktører, forbeholder vi oss retten til belaste dere for hotell og medgått tid.For mer informasjon, kontakt oss i dag på telefon 22 22 22 66 eller fyll ut kontaktskjemaet.
 


Periode fra
Periode til

Når du besøker en nettside, kan serveren hvor nettsiden tilhører, lagre informasjon fra din nettleser, hovedsaklig i form av informasjonskapsler.
Denne informasjonen kan være om deg, dine instillinger på enheten du bruker, hovedsaklig så nettstedet kan fungere korrekt.